Top Gun van ‘t Koningsbos E.B

Kleur: Vos

Hoogte: 1.68m

Geboren: 2019

Dekgeld: €900,- Gust: €300,-

Goedgekeurd door: Zangersheide

Breitling LS x Andiamo x Cento x Chin Chin

Vader Breitling LS heeft onder Beezie Madden meerdere Grand Prix’s gewonnen op 150-160 m niveau, oa de GP van Travers City, USA, 1e GP en 2e GP in Wellington en winnaar van de Wereldbekerfinale in Parijs!

Moeder Armina la Silla heeft zelf 160m gesprongen en uit deze  moederlijn komen vele 160m paarden zoals Exacto LS (v. Carthago), Lucero LS la Silla (v.  Dollar de la Pierre), etc.

Top Gun van ‘t Koningsbos E.B. is het eerste veulen van moeder A Malines van de Emmahoeve, een dochter van de vermaarde prestatiehengst Andiamo (v. Animo) die 160m heeft gesprongen oa onder Henk van de Broek en Jos Lansink. Hij heeft meerdere Landenwedstrijden, Wereldbekerwedstrijden en Grote Prijzen gelopen. Andiamo is zeer befaamd is in de moederlijn.

Grootmoeder Ulrike van het Lambroeck (v. Cento) bracht oa 160m paarden van van Baloubet du Rouet en Nabab de Reve en de 3e moeder gaf van Nabab de Reve de GGH Double Diamond.

Vervolgens zien we Cento (Capitol I x Caletto II), die Teamgoud won op de Olympische Spelen in Sydney onder Otto Becker, de Wereldbekerfinale won in 2002 en de GP’s van Aken en Calgary won in 2003.

Deze recent gekeurde zoon van Breitling LS maakte enorm veel indruk op de hengstenkeuring van Zangersheide 2022. Hij blinkt uit in vermogen, elektriciteit en kan bijzonder goed schakelen. Met zoveel sport in zijn pedigree hebben we weer een enorme aanwinst in de fokkerij!

SPORTGENEN VERANKERD IN een PEDIGREE!!

Father Breitling is the Grand Prix-winner of Wellington and the World Cup Finals of Parijs with Beezie Madden. Breitlings mother Armina la Silla jumped also 160m and is the mother of more 160 m jumpinghorses.

Grandfather Andiamo Jumped GP’S, Worldcups and Nation Cups with Henk van de Broek and Jos Lansink. Andiamo is very famous in the motherline.

Grandmother Ulrike van het Lambroek (v. Cento) is also the mother of Alouette van het Lambroek (Baloubet du Rouet) 160m jumping.

Sportpedigree!

BREITLING LS

QUINTERO

QUANTUM

IBARA

ARMONIA LA SILLA

ACORD II

FINALE III

A MALINES VAN DE EMMAHOEVE

ANDIAMO

ANIMO

TAJ MAHAL X

ULRIKE VAN HET LAMBROECK

CENTO

QUITONA VAN HET LAMBROECK