Nacho

Kleur: Zwart

Hoogte: 1.76

Geboren: 2018

Dekgeld: €1100,-

Goedgekeurd door: KWPN, NRPS

Negro x Krack C x Fruhling

Nacho is een langgelijnde goed gebouwde hengst die alles in huis heeft wat een moderne dressuurhengst moet hebben. Zijn enorme front spreekt tot de verbeelding van iedere dressuurliefhebber en zijn bewegingsmechanisme laat niets te wensen over.

Vader Negro is de preferente prestatievererver die jaar na jaar sportpaarden levert die op het hoogste niveau presteren. De moeder van Nacho, Benetton, is een ster D-OC merrie afstammend van de Grand Prix hengst Krack C, die onder Anky van Grunsven furore maakte in de internationale dressuursport. De grootmoeder van Nacho, de keur preferente prestatie merrie Mystiek is ook de moeder van het Inter I dressuurpaad Djuice Geuzenhof v. Jazz, de zz-licht dressuurpaarden Esprit Geuzenhof v. Jazz en Whistle v. Rubin Royal en het Z  dressuurpaard Ici P. Geuzenhof.

KWPN onderzoeksrapport

Nacho is een eerlijke, betrouwbare, sympathieke hengst. Hij beschikt over een goede instelling en laat zich goed bewerken. De stap is zuiver, voldoende van ruimte en ruim voldoende actief. De draf is actief. De galop is zeer krachtig, gedragen en goed van ruimte. Nacho beweegt met ruim voldoende souplesse, een mooi silhouet en goede balans. Als dressuurpaard heeft Nacho ruim voldoende aanleg en geeft zijn ruiter een goed gevoel.

Stalgedrag

Eerlijke betrouwbare hengst, makkelijk in de omgang en rustig op stal.

Fok/aanparingsadvies:

Nacho kan de galoppade verbeteren en maat en formaat toevoegen in de dressuurpaarden fokkerij.

NEGRO

FERRO

ULFT

BRENDA

FEWRIE

VARIANT

MEWRIE

BENETTON

KRACK C

FLEMMINGH

GICARA II

MYSTIEK

FRUHLING

ISOLA