Ice Breaker EB

Kleur: Bruin

Hoogte: 1.69m

Geboren: 2013

Dekgeld: €900,-

Goedgekeurd door: KWPN

!! ZO VADER, ZO ZOON !!!

Vader van Ice Breaker E.B. Action Breaker is een KWPN-erkende zoon van de preferente hengst Heartbreaker, die al jaren tot de best verervende hengsten ter wereld behoort.

Action Breaker nam onder andere deel aan de WEG in Kentucky in 2010 en in Caen in 2014 onder de Spanjaard Sergio Alvarez Moya. De moeder van Ice Breaker E.B. is de elitemerrie Zsa Zsa, die met achten voor galop, instelling, rijd en bewerkbaarheid slaagde voor de IBOP. Haar halfbroer is de Zangersheide goedgekeurde Sandro Beast (v. Sandro Boy), die op 1.30m niveau springt. Hun moeder Walesca I is ook de grootmoeder van het internationale 1.40m paard C.Baladina (v.Daredevil). Ice Breaker E.B.’s overgrootmoeder bracht het Grand Prix-springpaard Alamo (v.Acorado I) en staat aan de basis van vele internationale springpaarden, waaronder Heartbreaker–zoon Zidane, die met Leopold van Asten op 1.60m niveau springt.

Ice Breaker E.B. is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede instelling. De hengst heeft veel bereidheid tot werken, laat zich zeer goed bewerken en heeft een fijne mond. De stap is ruim voldoende van ruimte. De draf is voldoende van ruimte en souplesse. De galop is krachtig en goed van ruimte en souplesse. In beweging heeft de hengst een goede houding en balans. De hengst springt met goede reflexen, een zeer goede beentechniek en een goed lichaamsgebruik. Ice Breaker E.B. is voorzichtig en toont veel vermogen op de sprong. Als springpaard heeft Ice Breaker E.B. veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed tot zeer goed gevoel.

Ice Breaker is door het KWPN beloont met achten voor reflexen, galop, vermogen, instelling en aanleg als springpaard en kreeg een 8.5 voor techniek en zelfs een 9 voor rijdbaarheid. Hij kan rijdbaarheid en springkwaliteit toevoegen aan de springfokkerij.

Op http://www.horses.nl/ice-breaker-e-b/  kunt u het volledige onderzoekrapport bekijken van Ice Breaker EB.

ACTION-BREAKER

HEARTBREAKER

NIMMERDOR

BACAROLE

JARME VAN 'T STEENTJE

LYS DE DARMEN

FREJA

ZSA ZSA

QUITE EASY I

QUIDAM DE REVEL

BIRTE II

WALESCA I

ACCORD II

WALESCA