Rien á Declarer

Kleur: Schimmel

Hoogte: 1.74m

Geboren: 2017

Dekgeld: €1000,- Gust €300,-

RIEN A DECLARER MXL

Veilingtopper van de VSN veiling! 

Rien a Declarer MXL is goedgekeurd bij Zangersheide. In de selectie van de VSN Online Auction overtuigde de goed ontwikkelde, hoogbenige zoon van de topverver Diamant de Semilly met zijn onbeperkte vermogen en zeer goede lichaamsgebruik. Zijn pedigree is opgebouwd met hengsten die zelf op het hoogste niveau sprongen en gefokt zijn uit de beste families van Europa (Fragrance de Chalus, Capitol I, Van de Heffinck).

Moeder Dolce Vita MXL heeft op jonge leeftijd reeds 125m gelopen en is een dochter van de zeer interessante hengst Bamako de Muze.

Rien A Declarer MXL gaat terug op de merrie Ramourai (Calypso III x Latano I), moeder van drie 1.60m paarden (Valdorai v. Ahorn Z, Bijou Orai v. Toulon, Clay Ourai v. Artos Z), van de BWP-hengst Hakim Ourai (v. Toulon, 135 m spr) en ze is de grootmoeder van de tophengst Eldorado van de Zeshoek.

Tijdens de Finale voor 4-jarige springpaarden in De Wolden 2021 behaalde Rien á Declarer een fantastische klassering en werd hij door de jury geroemd om zijn fantastische galoppade, zijn vermogen en zijn reflexen!

Rien á Declarer MXL was the Topper of the VSNAuction Autumn 2020! Also under the saddle shows this very impressive son of Diamant de Semilly an unlimited power, a super technic and an athletic scope! The motherline comes out of the lines of Bamako de Muze and Eldorado van de Zeshoek. Concluded: Rien á Declarer MXL is a very interesting young upcoming stallion available for breeding!

Hippo Meer paardenverzekeringen

DIAMANT DE SEMILLY

LE TOT DE SEMILLY

GRAND VENEUR

VENUE DE TOT

VENISE DES CRESLES

ELF III

MISS DES CRESLES

LA DOLCE VITA MXL

BAMAKO DE MUZE

DARCO

FRAGRANCE DE CHALUS

GALINA VAN DE ZESHOEK

QUITE CAPITOL

DOUWINAOURAI