Never Lose

Kleur: Bruin

Hoogte: 1.73m

Geboren: 2018

Dekgeld: €800,- Gust €300,-

Goedgekeurd door: Kwpn, Zangersheide

Lector van den Bisschop x Tolano van ’t Riethof x Nimmerdor x Erdball xx

Verliezen bestaat niet!!

Never Lose heeft een zeer interessante moederlijn en is aangepaard met één van Belgisch meest belovende en succesvolle hengst Lector van den Bisschop. Never Lose beschikt over een sterk exterieur en laat tevens een goede sprong laat zien. Een hengst die zeer comfortabel te rijden is gecombineerd  met een top instelling.

Never Lose is een nakomeling van Lector van den Bisschop (Bamako de Muze x For Pleasure) die op dit moment grootse dingen doet met Koen Vereecke op 1.55 niveau. Voor het vaderschap tekent

de Darco-zoon Bamako de Muze (succesvol op 1.60 niveau), een directe zoon van de bekende merrie Fragance de Chalus. Zij is de moeder van meerdere 1.60 paarden.

Cordula de Laubry, de moeder van Lector, gaf op haar beurt maar liefst zeven nakomelingen op 1.60 niveau en werd door Hippomundo uitgeroepen tot beste merrie van de wereld!

De moederlijn van Never Lose mag er ook zijn. Moeder “Watch Me van de Wolfsakker” is een dochter van de 1.60 springende Tolano van ‘t Riethof (v. Chin Chin) en de 1.50 springende Barones (v. Nimmerdor). Barones tekent ook voor het moederschap van het zeer bijzondere springpaard “Gancia de Muze” welke een winsom heeft van € 1.850.000,-. Naast Gancia de Muze bracht Barones nog vier internationale paarden op GP-niveau en is de  grootmoeder van Lux V en Wivau M, die tevens op het hoogste niveau presteren. Overgrootmoeder Passe (v. Erdball xx) is de moeder en grootmoeder van meerdere internationale Grand Prix paarden.

Never Lose has a very interesting damline and is paired with one of Belgium most promising and succesful stallions Lector van de Bisschop. Never Lose has a strong exterior and shows a very good jump. A stallion who is easy to ride combined with a top mentality. 

Never Lose is a descendant of the genetic highly interesting 1.50 horse Lector van den Bisschop. The mother of Never Lose is a daughter of the 1.60 jumping Tolano van ’t Riethof and the 1.50 jumping Barones. She is also the mother of the special showjumper Gancia de Muze who has a windsom of € 1.850.000,-. Besides Gancia Barones gave several other showjumpers at GP level and she is the grandmother of Luv V and Wivau M who jump at the highest level.

LECTOR VAN DEN BISSCHOP

BAMAKO DE MUZE

DARCO

FRAGANCE DE CHALUS

CORDULA DE LAUBRY

FOR PLEASURE

UGANDA DE LAUBRY

WATCH ME V/D WOLFSAKKER

TOLANO VAN 'T RIETHOF

CHIN CHIN

KNAPPE VAN HEYVELDE

BARONES

NIMMERDOR

PASSE