Neymar VDL

Kleur: Bruin

Hoogte: 1.70m

Geboren: 2018

Dekgeld: €800,- Gust €300,-

Goedgekeurd door: KWPN

Thunder van de Zuuthoeve x Darco x Stakkato Gold x Vulkano

Neymar: de krachtpatser die we zoeken!

Neymar is een jonge hengst die beschikt over rijdbaarheid, intelligentie en enorm springvermogen. Vader Thunder van de Zuuthoeve (Argentinus x Nimmerdor) heeft zelf Grand Prix gesprongen onder Jan van Dijck en is één van de meest invloedrijke hengsten uit de Belgische fokkerij. Oa. McLain Ward’s HH Azur, die in 2017 de Wereldbekerfinale van Omaha op naam schreef, is een nakomeling van Thunder vd Zuuthoeve.

Grootvader Darco is één van de meest toonaangevende hengsten allertijden. Overgrootvader Stakkato Gold zorgt weer voor de nodige scherpte en springmanieren en bracht al vele Grand-Prix-springpaarden.

De moederlijn van Neymar is één van de meest sportieve families van Hannover. Grootmoeder Silberrose sprong zelf op Grand-Prixniveau met Pieter Clemens en McLain Ward.

Neymar: the muscleman we are looking for!! Neymar has an enormous expressive jumping-method, this is what we need on our KWPN breeding mares! Father Thunder van de Zuuthoeve (Argentinus x Nimmerdor) is an very important breedingstallion in Belgium, and also the father of McLain Ward’s HH Azur who won the World Cup Finals in Ohama in 2017.