Luigi D’Eclipse

Kleur: Donkerbruin

Hoogte: 1.68m

Geboren: 2011

Dekgeld: €1500,- Gust €300,-

Goedgekeurd door: Zang, SF, BWP

Catoki x Calato x Polidiktus van de Helle x Zeus

Op de voorjaarskeuring van Zangersheide in 2015 maakte deze zeer getalenteerde Luigi d’Eclipse al een verbluffende indruk. Inmiddels timmert is Luigi reeds meerdere keren geklasseerd in het 1.60m onder Marlon Modolo Zanotelli uit Brazilie en hij kan tot de meest opvallende hengsten van zijn generatie worden gerekend. Dat is geen verrassing gezien zijn sterke afkomst.

Zijn vader Catoki nam deel aan vele prestigieuze concoursen, zo won hij de Grand Prix van Bordeaux en plaatste hij zich in Nations Cups en Wereldbekerwedstrijden. Als vererver heeft Catoki grote naam gemaakt dankzij producten op het hoogste niveau als Contanga, Carriere, Cordel en Catypso.

Ook de moederlijn van Luigi d’Eclipse staat bol van de springgenen. Zo werd zijn grootmoeder Aluna (v. Polydiktus van de Helle) in 2010 Belgisch Kampioen met Niels Bruynseels. Deze Grand Prix-merrie maakte meerdere malen deel uit van het Belgische team, zo ook op het Europese Kampioenschap in Windsor.

Uit zijn eerste jaargang is meteen een hengst aangewezen voor de 2e bezichtiging van de KWPN-hengstenkeuring.

Luigi d’Eclipse is jumping in the moment very succesfully with Marlon Modolo Zanotelli from Brasil in 1.60m classes. Father Catoki won the Grand Prix of Bordeaux and was placed in Nation Cups and several World Cups. Grandmother Aluna (Polydiktus van de Helle) was in 2010 Champion of Belgium with Niels Bruynseels. From his first breeding-year, there was already a son of Luigi d’Eclips in the second round of the KWPN-stallionshow!

CATOKI

CAMBRIDGE

CALETTO I

HILGUNDE

BILDA

SILVESTER

VORDULA

ELUNA D'ECLIPSE

CALATO

CAPITOL I

VANESSA III

ALUNA

POLIDIKTUS VAN DE HELLE

KALUNA I