King Blue

Kleur: Schimmel

Hoogte: 1.71m

Geboren: 2015

Dekgeld: €1000,- Gust €300,-

Goedgekeurd door: KWPN

Zirocco Blue VDL x Andiamo x Indoctro

King Blue, the energy!!

King Blue is een imponerende en chique hengst, heeft verstand van springen en gaat voor zijn ruiter door het vuur.

Zijn vader is Zirocco Blue VDL , die na een succesvolle carrière op het allerhoogste level naam aan het maken is als vererver. Zeer veel van zijn nakomelingen springen 1.40 of hoger. Zijn zoon Eddie Blue won een gouden teammedaille op het WK in Tyron en Magnolia Mystic Rose, Florian, Flierefluiter, Glamour Girl en Flair springen 1.60. Met Mr. Blue als vader en een zeer sterk sportende Franse moederlijn is het geen verassing dat het met de vererving van Zirocco Blue VDL wel goed zit.

De looks heeft King Blue meegekregen van zijn moeder, elitemerrie Gonita, zij liep als driejarige op de NMK. Moedersvader is de goed verervende Andiamo (v. Animo), die actief was op 1.60 niveau. De halfbroer van Gonita, Zidane, zien we terug op 1.45 niveau. Verderop zien we de stempelhengsten Indoctro en Nimmerdor die geen verdere introductie behoeven. Uit de directe moederlijn komen verder Galant (1.40), Darius (1.60), Vitos (1.50), Santiago W (1.60) en Zarnita (1.50).

King Blue is een paard dat op kampioenschappen tot zijn recht komt. Hij geeft nooit op en zijn tomeloze energie komt hem goed van pas. Hij is zeer geschikt voor een merrie die wat scherpte en vlugheid kan gebruiken. King Blue presteerde goed in de Blom Cup en is inmiddels 1.40 geklasseerd.

King Blue is an impressive and chic stallion, knows how to jump and would go through a ring of fire for his rider.

His father, Zirocco Blue VDL, is enjoying increasing fame as a sire. Many of his offspring are jumping 1.40 or higher.

King Blue got his looks from his mother, ‘elite’ mare Gonita, who as a three year old was invited to the National Mare Championships. Mother’s father is the well-descended Andiamo (v. Animo), who jumped at 1.60 himself. Gonita’s half-brother, Zidane, jumps 1.45. In the direct damline we find several intenational showjumpers.

King blue is a horse that will be fully appreciated when it comes to championships. He wil never give up and his boundless energy comes in handy. He jumps at 1.40 level.

ZIROCCO BLUE VDL

MR. BLUE

COUPERUS

ACARLA

LICORNE DES FORETS

VOLTAIRE

GEKAS DES FORETS

GONITA

ANDIAMO

ANIMO

TAJ MAHAL X

TORNITA L

INDOCTRO

HERNITA