Hardrock Z VDL

Kleur: Bruin

Hoogte: 1.71m

Geboren: 2013

Dekgeld: €2000,-

Goedgekeurd door: KWPN, Holst, Old, SF, Zang

Heartbreaker x Carthago x Rebel I Z

Hardrock Z: alles in huis

Hardrock Z is een fantastisch gefokte Heartbreaker-zoon die zich heeft bewezen op het allerhoogste niveau. Net als de preferente Harley VDL is Hardrock Z een product van de succescombinatie Heartbreaker x Carthago.

Hardrock Z’s moeder Carte Blanche Z bracht daarbij ook al de internationale Grand Prix-springhengst Charlemagne JT Z van Silvia Bazzani en de goedgekeurde hengsten Be the Freak JT Z, Domingos JT Z.

Onder de jonge Venezolaanse ruiter Emanuel Andrade kwam Hardrock Z zowel uit op de Wereldruiterspelen in Caen in 2014 als op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016 en  de Pan American Games in Toronto in 2015 waar hij individueel zesde werd nadat hij in de openingsrubriek de leiding had genomen. Hardrock sprong succesvol in tal van Grote Prijzen op topniveau, zoals in Wellington, Tryon, Calgary, Miami, etc. Daarbij beschikt Hardrock Z over fantastische reflexen, een uitmuntende instelling en een zeer goede rijdbaarheid.

Met zijn excellente afstamming, sportprestaties en aansprekende, sterke model is Hardrock Z een aanwinst voor de fokkerij. Hij bracht al meerdere 150m (Harry Z, Kato) en 160m (Hangstone JJ Z) paarden.

Hardrock Z is a son of the wordl famous Heartbreaker in combination with the success-formula Carthago. Hardrock Z was also very successfull in his sportcarreer with Emanuel Andrade (Venezula) on the Olympic Games of Rio de Janeiro and the Wereldruiterspelen in Caen 2014.He is the sire of a lot 140-160 m horses.