Etoulon VDL

Kleur: Bruin

Hoogte: 1.67m

Geboren: 2009

Dekgeld: Op aanvraag

Goedgekeurd door: KWPN, Hannover

Talentvolle fokhengst en springpaard!!

Vader Toulon is een zoon van de preferente Heartbreaker en was een succesvol Grand Prix springpaard. Hij won de GP van Sao Paulo, was 2e in de Nations Cup van Rome en won meerdere Wereldbekerkwalificaties. Grootvader is de keurhengst Calvados die eveneens Grand Prix gesprongen heeft. Het Pedigree van Etoulon bestaat uit louter prestatie-verervers die de grondleggers zijn van het huidige KWPN-paard.

De vaderlijn bracht springpaarden als Royal Future, van Gogh, Silvano etc.

Moeder Utareusa komt uit een bewezen fokfamilie. Haar moeder Brigitte is ster-pref-prest en moeder van 2 nationale springpaarden. Meerdere internationale springpaarden uit deze lijn zijn o.a. Sundance Kid, Pitareusa, Itareusa en Oteusie.

Etoulon is een zeer modern gebouwde en goed gemodelleerde hengst met veel uitstraling: op de HK te ‘s Hertogenbosch werd hij reserve-kampioen! Hij heeft zeer veel macht op de sprong, zeer goede reflexen en is erg voorzichtig. Hij werd reservekampioen van het verrichtingsonderzoek met 9’s voor reflexen, techniek, vermogen en aanleg als springpaard.

Etoulon won verschillende hengstencompetitie-wedstrijden en kreeg voor het springen zelfs 2x een 9,5 !

De eerste veulens van Etoulon doen het zeer goed op de keuringen: 5 veulens in de Finale van de Veulenkeuring Tolbert waaronder de kampioen!

Verwachtingswaarde: 152

TOULON

HEARTBREAKER

NIMMERDOR

BACAROLE

NIKITA

JOKINAL DE BORNIVAL

HAYLAND-L

UTAREUSA

CALVADOS

URIEL

GOLD ROSE

BRIGITTE

LE MEXICO

TERUSA