Donnerbube I

Kleur: Zwartbruin

Hoogte: 1.73m

Geboren: 1994

Dekgeld: €1100,-

Goedgekeurd door: Oldenburg Verband, Westfalen.

Donnerhall x Pik Bube I

Donnerbube I (sportnaam Donnerbube 2) heeft de veel gebruikte droomafstamming van de wereldbefaamde hengsten Donnerhall x Pik Bube I.

Vader Donnerhall is al jaren topleverancier van de beste dressuurdekhengsten en dressuurpaarden ter wereld. Tegenwoordig staan zijn zonen zeer hoog op de dressuurindex. Onder Karin Rehbein vormde hij een vaste combinatie in het Duitse dressuurteam, hij heeft jaren in de hoogste regionen van de Grand Prix dressuur geacteerd. Naast Donnerbube I bracht hij tophengsten als De Niro, Don Primero, Donnerschlag,

Grootvader Pik Bube I won 11 van de 12 starts in de Klasse S dressuur onder Herbert Rehbein. Voornamelijk in combinatie met Donnerhall heeft hij een enorme invloed gehad in de dressuurpaardenfokkerij.

Donnerbube I heeft 3 volle broers II-III-IV en 2 volle zussen, die zeer succesvol onder Christof Koschel gelopen hebben.

Op 10-jarige leeftijd maakte hij reeds zijn Grand Prix-debuut onder Stefan Peter met scores boven de 70%. Tot 2013 was hij zeer succesvol onder zijn eigenaresse Silvia Rizzo.

Nakomelingen: zoon Donnerbaldo (Frankrijk), goedgekeurde hengsten Donnerlord, Donlino. Grand Prix paarden Diomedes en Daiquiri.

DONNERHALL

DONNERWETTER

DISPUT

MELLI

NINETTE

MARKUS

NEGOLA

PIK DAME

PIKE BUBE I

PIK KOENIG

FRANKA

WALDFEE

WACHTELKONIG

ANGELA