Casago I

Kleur: Schimmel

Hoogte: 1.70m

Geboren: 2011

Dekgeld: €1200,-

Goedgekeurd door: KWPN, AES

Uit een uitzonderlijke springstam!!

Casago is een bloed gemaakte holsteiner schimmel dat uitblinkt in zijn afstamming. Casall x Carthago dat is tweemaal modern sportbloed. Casago is groot, sterk en is de Casall met voldoende lengte. Hij komt uit een uitzonderlijke springstam en dat Casago daarvan de bewijzen zal leveren hoeft niemand aan te twijfelen. Tijdens de hengstencompetitie in Nederland viel Casago niet alleen op door zijn prachtige verschijning, maar ook door zijn werkwilligheid en berijdbaarheid. De eerste jaargang veulens die geboren werden van Casago zorgden er al voor dat de hengst een zeer goed afstammelingenrapport kreeg.

Casago geeft lang gelijnde veulens met veel ras en maat. Momenteel wordt Casago opgeleid voor een sportcarrière door de internationale springruiter Piergiorgio Bucci. Vader Casall is een van de beste springpaarden ter wereld. Hij nam deel aan de Olympische Spelen in Londen en won meerdere Grote Prijzen en wereldbekerkwalificaties. Daarnaast werd Casall individueel 4de op het WK en EK! Ook in de fokkerij heeft Casall reeds bewezen een uitzonderlijk fenomeen te zijn. Met Casallo Z, Alicante en Casago vindt u 3 topafstammingen van Casall terug in ons hengstenaanbod, die een absolute verrijking zullen betekenen voor uw fokkerij! Dankzij moeder Larthago komt Casago uit een supernest. Ze heeft als vader stempelhengst Carthago, welke lengte, massa en vermogen toevoegt aan de fokkerij. Carthago viel op door zijn wil en bereidheid foutloos rond te komen.

Ook in de sport was Larthago een merrie die super voorzichtig was en bereid om te werken voor haar ruiter, daarbij was ze gezegend met snelheid en een ongekende winnaarsmentaliteit. We noteren 33 internationale overwinningen op haar naam. Na haar imposante sportcarrière leverde ze haar bijdrage in de fokkerij. Larthago gaf reeds 5 goedgekeurde dekhengsten, waaronder HARLEY VDL de bekendste is, en topspringpaarden zoals EK-paard Hopes are High Z van Ruben Romp, Cevin Z internationaal springpaard van William Funnel en tevens goedgekeurd dekhengst die voornamelijk actief is in Engeland. Ook de hengst Caritano Z komt uit de moederstam van Casago. Een uitzonderlijke springstam, dat is zeker!

CASALL ASK

CARETINO

CALETTO II

ISIDOR

KYRA XVII

LAVALL I

MALTIA

LARTHAGO

CARTHAGO

CAPITOL I

PERRA

DAISY IV

CALLETO I

ODRINA