Enterbrook menu logoDierenkliniek EnterbrookDekstation EnterbrookMedewerkers van Dierenkliniek en DekstationEnterbrookOpeningstijden van Dierenkliniek en DekstationEnterbrook

Dekstation Enterbrookwww.enterbrook.nl

 


Beste fokkers,

Om elke generatie vooruitgang te boeken zullen de beste paarden moeten worden ingezet voor de fokkerij. Met ons uitgebreide aanbod van hengsten proberen wij bij te dragen aan deze vooruitgang, in zowel de spring- als dressuurpaardenfokkerij. We zijn verheugd komend seizoen de Olympische hengst Apardi (v. Corland) op ons station te kunnen verwelkomen. Daarnaast bieden we (Diepvries) sperma aan van een stel eersteklas bewezen hengsten, aangevuld met een aantal zeer veelbelovende jonge verervers. Onder het motto ‘de jeugd heeft de toekomst’ zijn we bijvoorbeeld heel blij met onze Action Breaker zoon Ice Breaker E.B., die met prachtige cijfers is ingeschreven bij het KWPN. Zijn vader blijft flink aan de weg timmeren als fokhengst en had ook dit jaar weer twee zonen die zijn aangewezen voor het verrichtingsonderzoek, uit moeders van Quite Easy en Diamant de Semilly. Een ander jong talent dat wij kunnen aanbieden is Nestor de Mariposa (v. Elvis ter Putte), die vanuit België vermogen kan toevoegen aan de KWPN-fokkerij.

 

 

We zijn trots op het aanbod dat wij de fokkers dit seizoen kunnen bieden. Een anders stap vooruit gaan wij maken met het nieuwe laboratorium, specifiek ingericht op het spoelen van embryo’s. Ook op deze manier kan snellere vooruitgang in de fokkerij gerealiseerd worden. Wij wensen u veel succes en plezier met uw fokkerij en vanzelfsprekend staan we altijd klaar voor advies.


Wij wensen u veel succes en plezier met uw fokkerij en vanzelfsprekend staan we altijd klaar voor advies.

 

Gerrit en Leontine ter Harmsel-Zanderink

Britt, Wesley en Quinten

en medewerkers

 

 

www.enterbrook.nl 


  

Gerrit en Leontine ter Harmsel-Zanderink